
ATMOSFERA
Stolica to wariacja na temat gastronomicznej sceny Warszawy w czasach dwudziestolecia międzywojennego. Autorska próba odzyskania klasyki na talerzu, blichtru dansingu na parkiecie oraz obrazu tamtejszych wystrojów. Jej dewiza to poszukiwanie niepowtarzalności w historii, trudne ale jedynie prawdziwe.
Jak wyglądał proces tworzenia karty dań do Stolicy?
Wybór odpowiednich pozycji do menu restauracji, która już operuje przychodzi naturalnie na podstawie upodobań gości oraz obranej tożsamości czy stylu, w jakim utrzymana jest kuchnia. W przypadku całkowicie nowego miejsca nie mamy jeszcze do czynienia z żadnymi preferencjami odwiedzających . Charakter restauracji jest określony przez jego założycieli, a dopiero później weryfikuje go rzeczywistość.
Udogodnienia
01 Review
Napisz recenzję
To Twoja firma?
Prześlij nam swoje roszczenia - to najlepszy sposób aby zarządzać swoją restauracją.
Wyjątkowy klimat
Bardzo dobra obsługa